Consumenten -> Verzending €5. Gratis levering vanaf €25 (België) - €50 (andere landen).  Vragen? Bel ons +32 (0)53 85 95 30.
Laden
Bezig met toevoegen...

Privacy Policy


Cette respecteert en beschermt uw privacy en uw persoonlijke gegevens zijn in veilige handen. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf stelt. De persoonlijke informatie die u ons geeft, wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij hebben deze persoonlijke informatie nodig om uw bestellingen zo vlot mogelijk uit te voeren.

Cette leeft de Belgische wet van 8 december 1992 na m.b.t. tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf dat gegevens verzamelt, de toestemming moet hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet toegang hebben tot deze gegevens en het recht hebben de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.

Cette wil benadrukken dat zij te allen tijde tracht te handelen in overeenstemming met de EU verordening van 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG.

Toepassingsgebied

Deze privacyverklaring is van toepassing op elk bezoek aan en gebruik van de website (www.cette.com) alsook op alle (commerciële) relaties (en de gegevensuitwisseling die eventueel hiermee gepaard gaat) tussen Cette en haar (potentiële) klanten, leveranciers en/of zakenpartners.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die het mogelijk maken om iemand te identificeren. Dit omvat onder meer, maar niet exclusief, gegevens zoals naam, adres, gebruikersnaam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer, maar ook andere informatie zoals IP-adres, informatie over de bedrijfssector, enzoverder.

Welke gegevens wij verzamelen is afhankelijk van de context van uw interactie met ons, de wijze van contactname en de door u verstrekte informatie.

Volgende persoonsgegevens kunnen door ons worden verwerkt:

  • Gegevens die door u worden meegedeeld bij het plaatsen van een bestelling, bij het invullen van het contactformulier op de website, bij het registreren voor een nieuwsbrief, bij het bezoeken van onze kantoren of beursstand,  bij het uitwisselen van business cards of bij elke andere vorm van contactname (bv. per telefoon, e-mail, post, bij een bezoek, Sociale Media):

Wanneer u een product koopt, vragen we u onder meer de volgende informatie:
e-mailadres
voornaam en uw familienaam
telefoonnummer
leverings- en facturatie-adres
betaalgegevens

Waarom verzamelen wij deze gegevens?

Cette verwerkt uw persoonsgegevens hoofdzakelijk om goederen te versturen. Ook om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Wij kunnen van uw bezoeken aan onze website en uw bestellingen gebruik maken om u een nog meer persoonlijke winkelervaring te bieden. Dankzij deze informatie kunnen wij u producten suggereren en tips geven die u naar onze mening waardevol en nuttig zal vinden. U krijgt van ons steeds de gelegenheid ons ervan te informeren dat u deze informatie niet wenst te krijgen.

Wij kunnen de informatie die u ons geeft ook gebruiken om u op de hoogte te brengen van wijzigingen, gebeurtenissen of speciale aanbiedingen die u zouden kunnen interesseren. Cette geeft u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen indien u dit niet wenst. Het volstaat om te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief om geen promotionele e-mails meer te krijgen.

Hoe lang Cette gegevens bewaart

Cette bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk verplicht is.

Delen met anderen

Cette verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen website-bezoek

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een bepaalde webserver via uw webbrowser tijdens het online-bezoek op uw computer wordt opgeslagen. Het bevat door uzelf opgegeven informatie (zoals uw voorkeuren of e-mailadres) die in principe alleen gelezen kan worden door de site die het heeft aangemaakt. Het bijhouden van deze informatie helpt ons om onze website voor u te vergemakkelijken in gebruik en verder te verbeteren voor al onze bezoekers. Dankzij cookies vermijden we dat u herhaaldelijk dezelfde informatie moet ingeven.

Op de website van Cette worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Cette gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Cette maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van cette bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Cette te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Cette heeft hier geen invloed op.
Cette heeft Google geen toestemming gegeven om via Cette verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Cette Intimoda NV, Industrielaan 28, Bus 11, 9320 Erembodegem, België. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te kijken, te corrigeren of te verwijderen. U kan uw gegevens rechtstreeks inkijken op de site (Persoonlijke gegevens na login). Om uw gegevens te wijzigen of verwijderen, kan u  contact opnemen met onze klantendienst per post, via telefoon +32 (0)53 85 95 30, via e-mail info@cette.com of via het contactformulier op de website.

Beveiligen

Cette neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Cette maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst, neem dan contact met ons via info@cette.com

Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit: Gegevensbeschermingsautoriteit: Drukpersstraat 35, 1000 Brussels, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be

Door het gebruiken van de Cette site, gaat u akkoord met het privacy beleid en tevens met het verzamelen en gebruiken door Cette van uw gegevens zoals beschreven in dit beleid.

Laden
Laden